Serhat Ardahanspor yönetimi bugün yapılacak olağanüstü genel kurula hazırlanırken, teknik ekip ve futbolcular ise pazar günü Şırnak’ta oynanacak maçın antrenmanlarına hız verdi.
Tecrübeli teknik direktör Tuğrul Metin yönetiminde dün şehir stadyumunda antrenman yapan bordo mavili ekip güne koşu ve kondisyon çalışmasıyla başladı. Soğuk havaya rağmen sıkı çalışan futbolcular günü çift antrenmanla kapattı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölgesel Amatör Lig’in 7’nci hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. 23 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Şırnak Şehir Stadında oynanacak Serhat Ardahanspor Şırnak Petrol Spor maçında İbrahim Halil Şahin düdük çalacak. Şahin’in yardımcılıklarını ise Kadir Ayer ve Uğur Ülker yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Fatih Karakurt olacak.
Grubunda oynadığı 6 karşılaşmada 12 puan toplayan temsilcimiz Serhat Ardahanspor 5 sırada yer alırken, pazar günkü rakibimiz Şırnak Petrol Spor ise 9 puanla 8’nci sırada bulunuyor. Grup liderliği için emin adımlarla ilerleyen Serhat Ardahanspor son haftalarda aldığı galibiyetlerle taraftarlarını sevindirirken, takıma olan güveni de perçinledi.
Eski kulüp başkanı İskender Alihanoğlu’ndan paralarını alamayan teknik ekip ve futbolcular gözünü genel kurula çevirdi. Yeterli çoğunluğun sağlanması halinde bugün saat 10.00’da Ardahan öğretmenevinde yapılacak olağanüstü genel kuruldan çıkacak sonuç hem takımın hem de futbolcuların geleceğini yakından ilgilendiriyor.

Yorumlar
Kalan Karakter: