İlimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Serhat Ardahanspor’a maddi destek sağlamak amacıyla 14 Ocak tarihinde İstanbul’da düzenlenen dayanışma gecesinde verilen sözlerin bir kısmı hava da kaldı.
Kulüp Başkanı Üzeyir Engin ve Yönetim Kurulu tarafından organize edilen destek gecesine katılan çok sayıda iş insanı, STK Başkanı ve siyasilerden oluşan yardım severler Ardahan’ın takımı Serhat Ardahanspor için maddi destekte bulunurken, gecede sahneye çıkarak kulübe destek açıklaması yapan bazı siyasilerin vaatlerini yerine getirmemesi kamuoyunda tepkilere neden oldu.
Bu kapsamda Serhat Ardahanspor dayanışma gecesine katılan Posof, Damal ve Ardahan Belediye başkanları takıma maddi destekte bulunurken, gece de sahneye çıkarak takımın bir deplasman giderini karşılama vaadinde bulunan Hanak Belediye Başkanı Erdal Kurukaya’nın ise sözünü tutmadığı ortaya çıktı.
İstanbul’daki dayanışma programını organize eden Serhat Ardahanspor kulüp yönetiminin kamuoyunu bilgilendirmek için sosyal medya hesabından yaptığı detaylı açıklamada gece de destek sözü verenlerin kulübe yaptığı yardım miktarları tek tek açıklanırken, aralarında Hanak Belediye Başkanı Erdal Kurukaya’nın da bulunduğu destek sözünü yerine getirmeyen katılımcıların isimlerinin kamuoyu ile paylaşılacağı bilgisine ulaşıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: