Ardahan Belediyesinin yerel esnafa destek için başlattığı ‘Alışverişini yerel esnaftan yap, Esnafına sahip çık’ kampanyasına Vali Mustafa Masatlı da destek verdi.
ÖNCE GÖZ YUMDULAR, SONRA KAMPANYA BAŞLATTILAR
Ardahan’da son yıllarda sayıları artan ulusal market zincirleri Ardahanlı esnafı adeta yok etme seviyesine getirdi. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy tarafından gelişigüzel ruhsat verilen ulusal marketler, şehir merkezlerinin yanı sıra mahallelere kadar dayanmış durumda. Hal böyle olunca, önüne gelen herkese ruhsat veren Ardahan Belediyesi, hem ulusal marketlerin açılmasına göz yumdu; hem de kampanya başlatarak ‘yerel esnafına sahip çık’ sloganını ortaya koydu. Belediyenin başlattığı bu kampanyaya Vali Mustafa Masatlı duyarsız kalmadı.
Vali Mustafa Masatlı, Ardahan esnafını ziyaret etti, onlara destek vermek amacıyla alışveriş yaptı.
Girdiği market ve bakkallarda, işyeri sahipleri ve müşterilerle sohbet eden Vali Masatlı, yerel esnafın, zincir marketleri karşısında güçlü kalması için çalıştıklarını savundu.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: