Kent Merkezindeki konut talebini karşılamak için sahaya inen inşaat firmaları ve müteahhitler yeni projelerini hayata geçirmek için yoğun bir çalışma başlattı.
Ardahan’da konut piyasasında daha önce yaptığı projelerle tanınan Doğu Otomotiv ve İnşaat firması sahibi müteahhit Ersin Yıldız, Kongre caddesi üzerinde yapacağı 7 katlı modern bina için alanda yıkım çalışması başlattı.
Yıkım çalışması öncesi caddeyi trafiğe kapatan belediye ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Firma sahibi Yıldız, hayata geçireceği yeni projesi için muhabirimize açıklamalarda bulundu. Ardahan’da ilk kez 7 katlı bir bina yapılacağını söyleyen Yıldız, “Kent merkezi insanların en çok talep ettiği yerler arasında ilk sırada bulunuyor. Daha önce Ardahan’ın birçok mahallesinde modern binalar inşa ederek satışını gerçekleştirdik. Bu projemiz ise hem firmamız hem de Ardahan için bir ilk niteliği taşıyor” dedi.
Ardahan’da inşaat sektörünün köklü ve güvenilir markası haline gelen Doğu Otomotiv ve İnşaat firması, 2025 yılında hayata geçireceği bir projenin daha startını verdi. Ardahanlılara güvenli ve konforlu yaşam alanları sunmak için yeni projelerini bir-bir hayata geçiren firma sahibi Yıldız, 7 katlı modern bina için ilk kazmayı vurdu.
Yeni projesi ve çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Doğu Otomotiv ve İnşaat firması sahibi müteahhit Ersin Yıldız “Ardahan’da konut ihtiyacına cevap verecek güvenli, nitelikli ve ulaşılabilir yaşam alanları oluşturuyoruz. Sektördeki tecrübemiz ve çalışanlarımızla şimdi de Ardahan’da 2025 yılının en büyük projesini başlattık. Yeni projemiz gerek modernliği gerekse şehir merkezindeki konumu ile yeni yaşam alanı arayışı içinde olanların gözdesi olacaktır. Diğer tüm projelerimizde olduğu gibi bu çalışmamızda da önceliğimiz kalite olacaktır. Yeni projemiz şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: