Büyük sorunlara neşter atan ancak küçük ve asli sorunları çözmekte aciz kalan Ardahan Belediyesi, Ardahan merkeze bağlı Yenimahalle’de başlatmış olduğu ve yakında sahiplerine teslim edilecek 1 Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hemen yanı başında biriken çöp yığınları mahalle sakinleri olduğu gibi bu bölgede ev almak isteyen vatandaşların da midesini bulandırıyor!
1 Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hemen yanı başında biriken çöp yığınları, çevre kirliliğinin yanı sıra insan sağlığını da ciddi anlamda tehdit ediyor. Tonlarca ağırlıkta ki çöplerin toplanmamasından yakınan Yenimahalle sakinleri, kötü görünüme neden olan bu manzaranın ortadan kaldırılmasını istiyor.
Ardahan’da yaşanan sorunlar konusunda gazetemizi ziyaret eden bazı Yenimahalle sakinleri, yukarıda görülen çöp yığınlarının bir an önce temizlenmesini istemekteler.
KÖKSOY EKİBİNİ GÖZDEN GEÇİRMELİ
Küçük aklıyla Başkan Köksoy’a akıl satmaya çalışan ilkokul mezunu danışmanlar ise keyiflerine keyif katıyor. Başkan Köksoy’un görme alanını daraltan, şehrin büyük değil küçük fotoğrafını Başkan Köksoy’a güllük gülistanlık gösteren bu inovasyonu düşük beyinler, Köksoy’un büyük projelerine gölge düşürüyor.
Bilindiği gibi, gazetemiz tarafından daha önde dile getirilen sorunlar konusunda kıraldan çok kıralcı geçinen baz zatlar, gazetemizi ziyaret etmiş olup gazetemizi kapatmakla tehdit etmişti. Takdir kamuoyunun!
Yorumlar
Kalan Karakter: