Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Köprülü Beldesine gönderilen bir kamyon dolusu çöp konteynerı belediyeye ulaştı.
Köprülü Belediyesi belde genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ederken, ihtiyaç duyduğu araç-gereç ve ekipman eksikliklerini de yavaş yavaş tamamlamaya başladı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Köprülü Belediye Başkanı Mustafa Yıldırımcı’nın çöp konteynerı talebini geri çevirmedi. Bakan Kurum’un talimatı üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Köprülü’de vatandaşların hizmetine sunulması için Belediye’ye çöp konteynerları gönderildi.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Köprülü Belediye Başkanı seçilen Mustafa Yıldırımcı 2025’in şubat ayında AK Partiye katılmıştı. Ak Partiye geçmesi arından Ankara’da bakanlık ziyaretlerini sıklaştıran başkan Yıldırımcı’nın girişimleri sonucu geçtiğimiz ayda altyapı ve yol çalışmalarında kullanılmak üzere belediyeye 1 adet kepçe gönderilmişti.
Köprülü Belediye Başkanı Mustafa Yıldırımcı, Çevre bakanlığından beldeye yapılan destekler nedeniyle teşekkür mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından Çevre Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’a yardımlarından dolayı şükranlarını sunan belediye başkanı Yıldırımcı şu ifadeleri kullandı; “Uzun zamandır beklediğimiz çöp konteynerleri geldi. Katkılarından dolayı milletvekilimiz Kaan Koç ve Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum beye beldemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar
Kalan Karakter: