Ardahanlı vatandaşların çağ kebap yemek için uğradığı 2 bin 581 rakımlı Bülbülhan yaylasında yıllardır işletmecilik yapan Muammer Bozkurt’a ‘Muammer’in yeri’ isimli et lokantası, leziz çağ kebabıyla yaylaya uğrayan vatandaşların damak tadına hitap ediyor. Ardahanlı ve Artvinli vatandaşların Bayramını geçirmek için uğradığı Bülbülhan Yaylasında enfes çağ kebabıyla vatandaşların en çok tercih ettiği mekânlar arasında yer alan ‘Muammer’in Yeri’ isimli et lokantasında, ayrıca kuzu kavurma, Kuzu haşlama ile birçok yemek çeşidi bulunuyor.
Müşteriler memnuniyetle ayrılıyor
20 yıldan beridir kış ayları hariç yaylada vatandaşların damak tadına hitap ettiklerini ifade eden et lokantası işletmecisi Muammer Bozkurt, “Günlük çağ kebabımız olmak üzere, kuzu haşlama, kavurma, kızartma ve diğer et çeşitlerimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Yaylaya uğrayan her vatandaş muhakkak gelip çağ kebabımızın tadına bakıyor. Yaylamız Ardanuç’a yakın olması hasebiyle birçok Artvinli ve Ardanuçlu müşterilerimiz de leziz çağ kebabımızdan tadıyor. Aynı zamanda Ankara ve İstanbul’dan da bir çok önemli müşterilerimiz var. İşletme olarak hizmette sınır tanımıyoruz. Yaylamız da müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çaba gösteriyoruz. Yaylamız müthiş doğası, yemyeşil alanlarıyla ve soğuk sularıyla yoğun rağbet görüyor. Bayramda birçok müşterimiz son derece memnun olarak ayrıldı. Kar yağmadan, kış gelmeden tüm Ardahanlıları yaylaya çağ kebap yemeye davet ediyorum” dedi.