Mart ayında yapılacak yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, Hanak teşkilatını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Başkan Yılmaz, Hanak ziyareti hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ziyarette İlçe Başkanımız Serhat Polat, ilçe teşkilatımız, partililerimiz, Hanak Belediye Başkanı Aday Adaylarımız ve Hanak il genel meclisi aday adaylarımızla bir araya gelerek, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Samimi bir ortamda geçen ziyaretimizde tüm adaylarımızla birlik, beraberlik mesajı verdik” ifadelerini kullandı.
AK Parti Ardahan İl Başkanı Yılmaz, Milletvekili Kaan Koç’un girişimleri sonucu ilçeye gelecek doğalgaz için teşekkür ettiği açıklamasının devamında ise “Büyük destek ve girişimlerde bulunan Milletvekilimiz Kaan Koç’un riyasetinde yaptığımız görüşmelerle Hanak ilçemizde doğalgaz çalışmaları ile ilgili süreçte sona yaklaşıldığını, inşallah Hükümetimizin destekleriyle 2024 yılında Hanak ilçemizin doğalgaza kavuşacağını ifade ettik. Tekraren Hanaklı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm Ardahan’a olduğu gibi Hanak ilçemize de AK Parti hükümetimizin yatırım ve hizmetleri artarak devam edecek. İnşallah kıymetli Hanaklı hemşerilerimizin teveccüh ve destekleri ile Hanak ilçemizi yeniden AK Belediyeciliğe kavuşturacağız” dedi.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: