Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Serhat Ardahanspor, bugün sahasında grup ikincisi Doğubayazıt Spor’u konuk edecek.
80. Yıl Ardahan Şehir Stadyumunda saat 14:00’da başlayacak karşılaşmayı Erzurum bölgesi hakemlerinden Emrah Ergün yönetecek. Ergün'ün düdük çalacağı maçın yardımcılığını ise Sefacan Doğru ve Batuhan Aktaş yapacak.
BAL ligi, 1. Grup 10. Hafta karşılaşmaları bugün oynanacak 6 karşılaşma ile başlayacak. Grubundaliderlik mücadelesi veren bölgenin iki güçlü takımı Serhat Ardahanspor ve Doğubayazıt Spor, Ardahan’da karşı-karşıya gelecek. Derbi niteliğindeki kritik maç öncesi tarafları tribünlere davet eden bordo mavili kulüp başkanı Abdullah Çekim, sahadan galip ayrılacaklarını söyledi.
Başkan Çekim muhabirimize yaptığı açıklamada ise, geçmişte iki kulüp arasında Ağrı’da oynanan maçta istenmeyen olayların yaşandığının altını çizerek, taraftarlarına misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya davet etti.
Çekim, “Serhat Ardahanspor’u bu yıl 3. Lige çıkarağız. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Bu zorlu maratonda oynayacağımız kritik maçlardan biride Doğubayazıt Spor karşılaşması. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Saha ve taraftar desteğimizle bu maçı kazanacağız. Kardeş takımımız Doğubayazıt Spor ile mücadelemiz fair-play kuralları içinde sahada olacak. Gerek maç öncesi gerekse maç sonrası misafirlerimize Ardahan’a yakışır bir ev sahipliği yapacağız. Bu maç öncesi teknik ekibimiz ve futbolcularımız hafta boyunca sıkı çalıştı. Peş-peşe alınan galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladık. Bu başarıyı Doğubayazıt Spor karşısında da sergileyerek hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: