ARÜ Kariyer Kulübü öncülüğünde ve TTNET PDA (Kişisel Gelişim Danışmanlığı) ile Hedef Tanıtım işbirliğinde gerçekleştirilen “TTNET’le Geleceğini Netleştir” başlıklı seminer, ARÜ İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Aşık Zülali Konferans Salonu’nda düzenlendi.
Seminerde görev alan Kişisel Gelişim Danışmanı (PDA) Abdülkadir Özbek, üç yıldır devam eden çalışmaların neticesinde TTNET’in ödüllü projelerinden olan “TTNET’le Geleceğini Netleştir” projesini 68 ilde, 127 üniversitede uyguladıklarını ve bu çalışmaların neticesinde verimli sonuçlar elde ettiklerini belirtti. Özbek, bu sene de proje kapsamında 30 üniversite ve 10 bini aşkın öğrenciye ulaşmak istediklerini sözlerine ekledi.
Eğitim alanında projeler gerçekleştirerek gençleri iş hayatına hazırlamayı hedeflediklerini ifade eden TTNET yetkilileri, bu hedef doğrultusunda dört oturumda gerçekleştirdikleri seminerde, şu konu başlıklarını ele aldılar; “İnternet Sen Bizim Her Şeyimizsin, İlham Veren Başarı Öyküleri, Yurt Dışında Ekonomik Eğitim Olanakları, İş Hayatının Kapıları Nasıl Açılır?”.
Alanında uzman katılımcıların verdiği seminerde; ‘İnternetin günümüzdeki yeri, gelecekte neler getireceği, iş yaşamında deneyim, iş başvurusu kuralları ve özgüven kazanma’ gibi Ardahan Üniversitesi öğrencilerinin geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olacak konular ele alındı.
Seminer, katılımcılara verilen katılım belgeleri ve çeşitli hediyelerin ardından son buldu.