Maltepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Yaşar Geler “Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları coşkusunu gelin hep birlikte yaşayalım ”dedi.
Merkezi İstanbul’da bulunan Maltepe Ardahanlılar Derneği, her yıl geleneksel hale getirdiği 29 Ekim Cumhuriyet Kutlaması ve 31 Ekim Maltepe Ardahanlılar Derneği'nin 6.kuruluş yıl dönümünü bu yıl da 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 19.00-21.00 saatleri arasında Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesislerinde "Cumhuriyet Kokteyli" adlı bir programla kutlayacak.
Maltepe Ardahanlılar Dernek başkanı Yaşar Geler'in verdiği bilgiye göre, “Bu yıl ki kutlamalar Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla ve ikinci yüzyıla girmemiz nedeniyle daha farklı daha anlamlı ve daha görkemli olacaktır. Etkinlikte özellikle gençler ve kadınlar etkin görev alacaktır. Özel olarak Şef Sakine Tatliturk tarafından çalıştırılan Ardahan Korosu, türkü ve marşlarla, ayrıca Ardahanlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Akçay yerel ve genel parçalarıyla sahne alacak” ifadelerini kullandı.
Maltepe Ardahanlılar Derneğinin düzenleyeceği Cumhuriyetin 100. Yılı programına Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’da destek verecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: