Ardahan Ülkü Ocakları tarafından düzenlenecek ikinci İngilizce Dil Kursu kayıtları başladı. Açılacak kursta gençlerin ücretsiz İngilizce öğrenmeleri hedeflenirken kursun kariyer planlaması yapan gençlerin eğitiminde ise önemli bir adım olarak görüldü.
Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Mustafa Kay yaptığı açıklamada, “Donanımlı, bilinçli ve kendini her alanda geliştiren bir gençlik idealiyle çalışmalara devam” ettiklerine vurgu yaparak gençleri ücretsiz verecekleri kursa katılmaya davet etti.
İngilizce dil kursunun Ülkü Ocakları Genel Merkezi ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılacağını da hatırlatan Başkan Kay, kayıtların 30 Kasım 2025 gününe kadar devam edeceğini bildirdi.
İngilizce kursuyla ilgili sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan Kay şu bilgilere yer verdi; “Ardahan Ülkü Ocakları olarak, siz değerli gençlerimizin eğitimine katkı sunmak, geleceğe daha sağlam adımlarla hazırlanmanıza destek olmak adına 2. İngilizce Kursu başvurularımızı başlatmış bulunuyoruz. Gençlerimize verdiğimiz önem ve inançla, ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu eğitim programında hedefimiz; bilgiye, bilime ve donanıma sahip bir gençlik yetişmesine katkı sağlamaktır. Çünkü biz inanıyoruz ki; yarınların güçlü Türkiye’sini, bugünün azimli ve kararlı gençleri inşa edecektir” dedi.
Ardahanlı gençlere İngilizce öğrenmek için kursa katılmaları çağrısında da bulunan Kay, “Tüm genç kardeşlerimizi başvuru yapmaya, bu imkândan faydalanmaya davet ediyoruz. Kapımızda, gönlümüz de sizlere sonuna kadar açıktır. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak, eğitim alanında atılan her adımın memleketimizin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunun bilinciyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: