ARDAHAN KAZI MISIR MEDYASINDA
Yayınlanma :
24.11.2020 10:46
Güncelleme :
24.11.2020 10:46


Kaz etinin ömrü uzattığını ve koronaya deva olduğunu belirten Avşar, Kanal D ekranlarından sonra Uçankuş TV’de kaz etinin faydalarını sıraladı. İstanbul Maltepe Sahilinde bulunan Avşar Cafe Restaurant işletmecisi İlter Avşar, çalışmalarıyla bölgenin kalkınmasına ve tanıtılmasına ciddi katkı sunuyor.
Avşar, Ardahan yöresel yiyecekleri olan Kaz eti, Kaşar Peyniri, Tere Yağı, Kımı Turşusu, Kete, Feselli, Kesme Aşı, Ardahan Organik Balı, Çeçil Peyniri ve Kaz çorbasını tanıtarak bölgede yaşayan çiftçilerin ürünlerinde talep artışı yaşanmasına vesile oldu. İlter Avşar, ayrıca memleketi Ardahan’da Kaz yetiştiricisi Köylülerden alım garantisi ile her yıl sonbaharda köylülerden binlerce Kaz satın alıyor.
Sabah Gazetesi Haber Müdürü Hemşerimiz Erhan Öztürk’e teşekkürlerini sunan Başkan Avşar, Kanal D Ana Haber, Uçankuş Tv’de Ustalar Pişiriyor programının ardından Mısır’ın ana akım medyası olan Al Şark TV’ye konuk oldu. Avşar, Ardahan’ın kazını Mısır’ın ana akım medyasından olan Al Şark TV’de tanıtırken, Ardahan kazı tanıtım seferberliği pandemiye rağmen sınırlarımızı aştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: