Köksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan'da faaliyet gösteren "Ardahan Orta Oyuncuları" tiyatro grubuna provaları ve faaliyetleri için belediye olarak destek olduklarını kaydetti.
Bu destekle grubun çeşitli etkinliklerde başarı sağladığını belirten Köksoy, şunları kaydetti:
"Bu arkadaşlarımız profesyonelce bir çalışma ortaya koyuyorlar. Ardahan'ın değerleridirler. Dolayısıyla bize de düşen belediye olarak onlara destek çıkmaktır. Örneğin bundan birkaç gün önce sahneye koydukları 'melek' adlı tiyatronun provalarını belediyemizde yaptılar. Son derece de memnun oldular sağladığımız imkanlarla. Çünkü oluşturduğumuz ortam kendileri için güzel oldu. Belediye, bundan sonra da sahneye koyacakları oyunlar için yer açısında destek olacak" dedi.
Oyuncu Ceren Odabaşı da belediye tarafından kendilerine verilen katkı ve imkanlardan dolayı başta Başkan Köksoy olmak üzere belediyenin tüm kadrosuna teşekkür etti.
Ardahan'da Sosyal Etkinlikler
Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kentte yapılan sosyal etkinliklere destek olduklarını bildirdi.
Yayınlanma :
20.06.2013 00:46
Güncelleme :
20.06.2013 00:46

