Yıllar önce Göle'de faailyet gösteren Halk Bankası,İş Bankası ve Göle Cezaevi derken, şimdide Orman İşletmesine ait odun deposunun ilçe merkezinden kaldırılıp, başka bir yere taşınması ilçede yaşayan vatandaşların tepkilerine neden oldu.
İlçeye çeşitli konularda hizmet veren bu tür yerlerin ilçeden kaldırılmasına anlam veremediklerini belirten vatandaşlar,"İlçe, birileri tarafından resmen belde olmaya sürükleniyor.Zamanında ilçemizde üç tane banka, cezaevi ve Tigem vardı.
Bu saydığımız yerler birileri tarafından ilçeden kaldırıldı ve vurdumduymaz siyasetçilerimizde ses çıkarmadan öylece baktılar.Şimdide yine aynı konu,
Göle'de ki odun deposu Orman İşletmesi Müdürü öncülüğünde ilçeden kaldırılıp, başka bir yere götürülecek iddiası Göle'ye bomba gibi düştü.
İlçede bu olup bitenleri neden yetkililer görüp, tepki göstermiyor. Vatandaşlar odun almak için onlarca kilometre yol mu gidecekler.İki siter odun almak isteyen bir vatandaş üç siter odun parası da kamyon ve traktörleremi versin.Böyle bir saçmalık ola-maz .Göle Orman İşletme Müdürü Rahmiz Çelebi'nin ne yapmaya çalıştığına bir anlam veremiyoruz demekteler.
Bu ilçe 90 yıllık bir ilçedir.Her önüne gelen bu ilçeden bir şey koparma gayeti içerisinde. Ama bu ilçe de sahipsiz değildir, bunu da herkes bilmelidir."diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Haber/Serkan DEMİR