Bölgesel Amatör Liginde ilimizi geçen sene başarı ile temsil eden ve aldığı galibiyetlerle ligi üst sıralarda tamamlamasında büyük katkıları olan eski başkan Yusuf Yılmaz, Serhat Ardahanspor taraftarlarına da seslenerek takımı mutlaka 3.lige çıkaracakları sözünü verdi.
“SERHAT ARDAHANSPORUMUZA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Yılmaz, “Kıymetli Serhat Ardahanspor ailesi, ‘ O sene bu sene ‘ sloganıyla büyük umutlarla başladığımız bu zor yolda ailemin, iş arkadaşlarımın telkinlerini arkamda bırakarak yola çıktım. Çıktığım bu yolda başta kıymetli vekillerimiz Kaan KOÇ ve Özgür Erdem İncesu’ya, Ardahan Valimiz Sayın Hayrettin Çiçek’e, il spor müdürümüz Ramazan Demir, Belediye başkanımız Sayın Faruk Demir’ e kıymetli sponsorlarımıza ve en önemlisi Ardahanlı olmayıp kulübümüze bağış yapan iş insanları ve her şeyin ötesinde eksi 20-30 hava şartlarında bile kulübümüzü destekleyen tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“SERHAT ARDAHANSPOR’U 3.LİGE MUTLAKA ÇIKARACAĞIZ”
Serhat Ardahanspor önceki dönem kulüp başkanı Yusuf Yılmaz, açıklamasının devamında ise şunları aktardı, “Son 1 aydır üzerime oynanan oyunların, ailemden çok değer verdiğim Serhat Ardahanspor kulübüne zarar vermemesi için hiçbir deplasman maçında bile yalnız bırakmadığım şerefli kulübümüzü bir süreliğine bırakıyorum. Ama şu bilinsin, beni bilen bilir sözümü her zaman tutarım, bir gün bu kulüp 3. Lige ve daha üst liglere mutlaka çıkacak. Kıymetli abilerim kardeşlerim beni mazur görün, üzerime oynanan hesapları başlarına yıkmam için, bu süreçte kulübümüze zaman ayıramayacağım, beni affedin hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum. Ne Mutlu Türküm diyene” açıklamasında bulundu.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: