Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın koordinesinde düzenlenen “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri kapsamında, Ardahan Ensar Öğüt Apart Otelinde anlamlı bir programa imza atıldı. Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gazilerimizin onuruna düzenlenen yemekte, Ardahan mutfağının eşsiz lezzetlerinden olan kaz eti ikram edildi.
Programa, Ardahan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu başta olmak üzere; 25. Hudut Tugay Komutanlığını temsilen piyade albay Ertan Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, Ardahan Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadık Gülecen, İl Müftüsü Adem Karadeniz ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya katıldı.
Etkinlikte, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenilerek devletin şükran duyguları bir kez daha dile getirildi. Katılımcılar, hem yöresel lezzetleri tattı hem de sıcak bir ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
Bu özel gün vesilesiyle Türk mutfağının zenginliği tanıtılırken, kahraman şehitlerin aileleri ve gaziler de unutulmadı.
Yorumlar
Kalan Karakter: