Mevcut Başkan Yılmaz Kaya ile eski başkanlardan Yaşar Daşdemir’in yarıştığı seçime esnaflar yoğun ilgi gösterdi.
Yaklaşık 3 aydır yoğun bir şekilde süren yarış, Yılmaz Kaya ve ekibinin zaferiyle sonuçlandı.
Göle Kızılay İş merkezi binasında yapılan seçimde mevcut Başkan Yılmaz Kaya ve Yaşar Daşdemir yarıştı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Göle Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçiminde Divan Başkanlığını Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yılmaz Kaya yaptı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gelir, gider, bilanço ve çalışma raporları okunarak genel kurula sunularak oylama yapıldı. Daha sonra seçime gidildi.
447 oyu bulunan Göle Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığında kullanılan 345 oydan 188 oyu Yılmaz Kaya alırken, Yaşar Daşdemir 154 oyda kaldı. 2 oyda geçersiz sayıldı.
Göle Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını kazanan ve güven tazeleyen Yılmaz Kaya, kendisine oy veren ve vermeyen tüm esnafa teşekkür ederek seçimin Göle İlçesine hayırlı olmasını diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: