Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Liginde Serhat Ardahanspor’un üst üste aldığı başarılarda büyük katkısı olan iş insanı eski kulüp başkanı Yılmaz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’e sözlerini hatırlattı. Hodri meydan dedi.
Ardahan’da toplumun her kesimi tarafından destek gören ve ilin futbol arenasındaki tek temsilcisi olan Serhat Ardahanspor’da liglerin başlamasına az bir süre kala, başkanlık arayışı da devam ediyor.
Özel işleri nedeniyle kısa bir süreliğine başkanlık görevini bıraktığını açıklayan Yusuf Alp Yılmaz’ın Serhat Ardahanspor’a destekleri de devam ediyor. Konu hakkında muhabirimize yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı, “Belediye başkanı Faruk Demir, Serhat Ardahanspor’a verdiği sözlerini tutsun bende kulübe beş milyon katkı sunmaya hazırım” ifadelerini kullandı.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: