Kısa bir süre önce Olağan Genel Kongresini yaparak Genel Başkanlığa eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın getirildiği Yeniden Refah Partisi Ardahan’da tabelasını asarak parti binasını açtı.
İl Başkanlığını Ardahanlı esnaflardan Caner Çoban’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi İl, Merkez İlçe, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlığını kurarak faaliyetlerine resmen başladı.
ÇOBAN: YENİDEN REFAH ZAMANI GELDİ
Kars- Ardahan- Iğdır Kadın Kolları Koordinatörü Fatma Betül Bozkaptan, Ardahan Kadın Kolları Başkanı Gülnaz Aras’la birlikte Ardahan Kongre Caddesinde Parti binasına tabelası asıp Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban, “Rabbime hamdu senalar olsun. Yeniden Refah Partisi Ardahan il başkanlığı tabelasını astık ofisimizi açtık. Allah bu kutlu davada var gücü ile çalışan Arkadaşlarımızdan razı olsun. Yeniden Refah zamanı geldi. Partimiz il ve ilçe teşkilatları, Kadın Kolları ile Gençlik kolları ile her geçen gün büyümeye devam ediyor” dedi.
BOZKAPTAN: SİYASETTE GÜVENİLİR BİR LİDERİMİZ VAR
Yeniden Refah Partisi Kars- Ardahan- Iğdır Kadın Kolları Koordinatörü Fatma Betül Bozkaptan Partinin manifesto ve programını basına yaptığı toplantıyla açıkladı.
Yeniden Refah Partisi Ardahan Kadın Kolları Başkanlığına Gülnaz Aras’ın atandığını belirten Bozkaptan, parti binasını ziyaret etti.
PARTİMİZE YOĞUN İLGİ VAR
Bozkaptan, “Kars ve Iğdır’da teşkilatlarımızı oluşturduk. Kısa süre önce Ardahan’da kurulan partimizin tabelasını asarak Ardahan’da var olduğumuzu Kadın Kolları Teşkilatımızı kurarak başladık. Sırada İlçelerimiz teşkilatlanma çalışmalarına başlayacağız. Partimize Doğu’da yoğun ilgi var. Parti olarak Milli Görüş Liderimiz Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın bize miras bıraktığı temiz ve güvenilir bir siyasetin temsilcileri olarak ve bu temiz ve güvenilir siyasetin çekirdeğinden yetişen bir genç liderimiz olan Dr. Fatih Erbakan’la yola çıktık ve bu bizim için çok önemli bir gelişim ve oluşum oldu” dedi.
AMACIMIZ İSLAM BİRLİĞİNİ KURMAKTIR
Kadın Kolları olarak Doğu’ da ulaşmamız gereken çok önemli il ve ilçelerin olduğuna dikkat çeken Kars- Ardahan- Iğdır Kadın Kolları Koordinatörü Fatma Betül Bozkaptan, “inanarak sabırla yola çıkıyoruz. Bu dava büyük bir davadır, amacımız İslam Birliğinin kurulması ve büyümesi için çalışıyoruz. İnananlar Yeniden Refah Partisi’ni bekliyor. Bu dava Türkiye’de geçmişte iktidar oldu ve tüm toplum hem ekonomik hem de her alanda mutlu oldu. Şu anda 78 ilde teşkilatlanma çalışması tamamlandı. Biz İslami parti olarak kamuda hakkımızda yayılan olumsuz algı ve iftiralara inanmıyoruz ve gerek merhum liderimiz Erbakan Hoca ve gerekse şu an partimizin başında olan Sayın Dr. Fatih Erbakan olarak diyoruz ki kapımız herkese açık, Başı açık ya da kapalı olsun parti teşkilatı ve Kadın Kolları olarak bütün kadınlarımızı partimize bekliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan gerek Kongrede gerekse çıktığı TV Programlarında nerde olursanız olun kim olursanız olun kapımız herkese açık diyerek bu noktayı hassasiyetle belirtiyor” ifadesini kullandı.
MERHUM LİDERİMİZ DÜN SÖYLEDİ, BUGÜN HEPSİ GERÇEKLEŞTİ
Yeniden Refah Partisi Ardahan Kadın Kolları Başkanlığına ise siyasette tecrübeli olan, daha önce Saadet, Refah ve Fazilet Partisi Tokat Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunan Gülnas Aras atandı.
EN DOĞRU YOL BU, HERKESİ DAVET EDİYORUZ
Müslümanların dünyada uyanık ve çalışkan olması gerektiğini aktaran Yeniden Refah Partisi Ardahan Kadın Kolları Başkanı Gülnaz Aras: “Biz Müslüman bir ülkede yaşıyorsak ve diyoruz ki siyasetle birlikte İslam Birliğini kurmamız gerekiyor. D- 8, D- 40 ve D- 70’ in ve bunun yanı sıra birçok birliğin kurulması gerektiğini söylüyoruz. Çünkü Erbakan Hocam, günümüzde de bunları yaşıyoruz, bunları söylediği zaman Suriye’yi, Irak’ ı, İran’ ı da kattı ama kimse kale almadı. Ve bu birliklerin eksikliğinin verdiği bütün olumsuzluklarla yüz yüzeyiz. Bizim partimizin başı açık bayanları olumsuz hedef olarak gördüğü söyleniyor, biz kesinlikle böyle iddiayı kabul etmiyoruz. Partimizin bütün teşkilatlarında başı açık kadın bulabilirsiniz, bu onların tamamen kişisel tercih mesesidir kimseye kapalı çarşaflı açık diye karışamayız. Biz şahsında İslam Birliğini taşıyan ve destekleyen her kadına kapımızı açtık. Siyasi geçmişi ve siyasi görüşü ne olursa olsun partimize her türlü kadın arkadaşımızı kazandırdık ve kazanmaya da devam edeceğiz. Bu oluşum parti olarak doğru yolda ve yönde olduğumuzu göstermek için en güzel örnek ve partimiz hakkında halkımıza da güven vermektedir” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: