Meclisin açılmasına sayılı günler kala Ankara’daki temaslarını yoğunlaştıran Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.
Partisinin ülke genelindeki Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında çeşitli illerde vatandaşlarla bir araya gelen vekil Koç, Ulaştırma Bakanlığının Ardahan’da yapımı devam eden yatırımlarını görüşmek üzere Bakan Uraloğlu ile de bir araya geldi.
AK Parti Ardahan Milletvekili Koç’un, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaretinde Ardahan bölgesine dair ulaşım ve altyapı konularında çeşitli istişarelerde bulunuldu.
Ardahan’ın ulaşım altyapısının güçlendirilmesi adına yapılan çalışmalar ile planlanan projelerin de ele alındığı görüşmede, vekil Koç, hem mevcut yatırımların son durumu hakkında bilgi aldı hem de yeni taleplerini Bakan Uraloğlu’na iletti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un ziyaretini sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla duyurdu. Bakan Uraloğlu mesajında şunları aktardı; “AK Parti Ardahan Milletvekilimiz Sn. Kaan Koç’u Bakanlığımızda kabul ettik. Ardahan’ın ulaştırma ve altyapı yatırımlarını ele alarak, şehrimizin ihtiyaçları üzerine değerlendirmelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: