Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, beraberinde AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy ile Parlamento Muhabirleri Derneğini (PMD) ziyaret etti.
Güler, buradaki konuşmasında, 10 Ocak'ın bir kutlama değil bir hatırlanma günü olduğunu belirterek, kendilerinin de gazetecilerle beraber Meclis'te çalıştıklarını söyledi.
Gazetecileri mecliste bir paydaş olarak gördüklerini ifade eden Güler, "Biz, sizleri kendimizden farklı görmüyoruz. Çok kıymetli bir çalışma yapıyorsunuz. Bütün arkadaşlarımız çok samimi, ciddi çaba içinde" diye konuştu.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ise ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları aktardı;
“AK Parti Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler ve Milletvekillerimiz ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan basın mensuplarını temsilen Parlamento Muhabirleri Derneği’ni ziyaret ederek günlerini kutladık. Bu vesileyle tüm basın emekçilerinin ve gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: