AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ankara’da faaliyet gösteren ve yönetiminde Ardahanlı isimlerin bulunduğu Vega Otonomi’yi ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi.
Milletvekili Koç, ziyaret kapsamında Vega Otonomi Başkanı Sezgin Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Özay Arık, Ayhan Bükenoğlu ile Önder Hacıoğlu ile görüş alışverişinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, otomotiv sektörü ve hemşehrilerinin yürüttüğü çalışmalar değerlendirildi.
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Kaan Koç, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek şu ifadeleri kullandı:
"Vega Otonomi Başkanı kıymetli hemşehrimiz Sezgin Hacıoğlu ve değerli yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: