Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şubat ayında kabinede gerçekleştirdiği revizyon sonrası İçişleri ve Adalet Bakanlıklarında yeni dönem başlarken, Ardahan’ın taleplerini merkeze taşıyan Milletvekili Kaan Koç, hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’yi ziyaret eden Koç, bu kez bakanlığın tecrübeli ismi, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile makamında görüştü.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmenin ana gündem maddesi Ardahan’a yönelik yatırımlar ve yerel hizmetler oldu. Ziyaret kapsamında, şehirde yürütülen güvenlik ve idari hizmetlerin verimliliği, Ardahanlı vatandaşların talepleri doğrultusunda planlanan yeni yatırımlar ile sınır kenti Ardahan’ın stratejik ihtiyaçları ve İçişleri Bakanlığı desteğiyle yürütülecek çalışmalar masaya yatırıldı.
Ziyaret kapsamında Bakan Yardımcısı Turan ile bir süre sohbet eden Milletvekili Koç, yeni dönemde Turan’a başarı temennilerini ileterek görevlerinin ülke ve millet adına hayırlı olmasını diledi. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Kaan Koç, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli Bakan Yardımcımıza nazik ev sahipliği için teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ankara’daki bu buluşma, Ardahan yerel siyasetinde de dikkat çekici bir detayı beraberinde getirdi. Geçtiğimiz günlerde 23. Dönem Ardahan Milletvekili Saffet Kaya’nın Bülent Turan’a yaptığı ziyaretin ardından, mevcut Milletvekili Kaan Koç’un da aynı adresi ziyaret etmesi kamuoyunda ilgiyle karşılandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: