Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Hüseyin Öner, Ardahan’da Kamu Kurum ve kuruluşlara veda ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Hüseyin Öner, Ardahan’da Kamu Kurum ve kuruluşlara veda ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı.
Vali Hüseyin Öner, veda ziyareti kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Naciye Görmez'e veda ziyaretinde bulundu.
ÖMER TURAN
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: