VALİ ÖNER'DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
Yayınlanma :
08.03.2023 16:22
Güncelleme :
08.03.2023 16:22


'Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyen bir dinin mensubu olarak, kadınlarımıza hak ettiği değeri vermek, onları korumak bizim en asli görevlerimizden biridir. Kadınlarımız mutlu ve huzurlu olduğu zaman toplumumuzda huzurlu ve mutlu olacaktır. Bizim kadim kültürümüzde kadınlara yönelik şiddet, ayrımcılık, kötü muamele yoktur. Aksine saygı, sevgi ve hoşgörü vardır. Zira kadınlar, çocuklarımızın ilk öğretmeni, yarınlarımızı ve geleceğimizi inşa edecek nesillerimizin yetiştiricileridir.
Bu duygularla, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren, gelecek nesillerimizi en iyi şekilde yetiştirecek olan varlıklarıyla onurlandığımız başta annelerimiz olmak üzere, tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü yürekten kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllar dilerim.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: