Ardahan’daki iklim şartları nedeniyle çok kısa süren bir inşaat dönemi olduğunu belirten Valimiz, mümkün olan en hızlı şekilde çalışmaların sürdürülmesini ve bir an evvel bitirilerek hizmete sunulmasının amaçlandığını belirtti. Okul ve burada yetişecek öğrencilerimizin barınma sorununa çözüm olacak yurt inşaatlarının hizmete açılan diğer binalar gibi Ardahan’ın çehresinin değiştirilmesine de katkıları olacağına dikkat çeken Valimiz, binaların hem bölgenin iklim şartlarına uygun, hem de modern görünümleri ile ilimizde yapılan diğer binalara örnek teşkil edeceklerini belirtti.
Bayındırlık Müdürü Vedat ÇİFTÇİ ve Milli Eğitim Müdürü Şemsettin GÖRGÜLÜ’nün de bulunduğu incelemelerde Sayın Valimize, %80 fiziki gerçekleşmesi sağlanan inşaatların yıl sonunda bitirileceği bilgisi verildi.
Vali Denetimlere çıktı
Karagöl Mahallesinde bulunan ve yapımına hızla devam edilen 100’er yataklı iki öğrenci yurdu ve 16 derslikli lise inşaatlarında denetlemelerde bulunan Valimiz Mustafa TEKMEN, inşaatlarda sık sık incelemelerde bulunarak gidişatları hakkında bizzat görmek suretiyle bilgi sahibi olmaya çalıştığını söyledi.
Yayınlanma :
05.06.2010 09:55
Güncelleme :
05.06.2010 09:55

