Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Göle ilçesine bağlı Durançam köyünde ikamet eden şehit Özkan Bingöl’ün ailesini ziyaret etti. Ziyarette şehidimizin annesi Güzide Bingöl, babası Adil Bingöl ve şehit yakını olan özel birey Oğuzhan Bingöl ile bir araya gelen Vali Çiçek, aileyle bir süre sohbet etti.
Vali Çiçek, devletin her zaman şehit ailelerinin ve yakınlarının yanında olduğunu vurgulayarak, gösterdikleri fedakârlık için minnettarlığını dile getirdi. Ziyaret sırasında özel birey Oğuzhan Bingöl'e, isminin yazılı olduğu tuttuğu takımın formasını hediye eden Vali Çiçek, Oğuzhan’ın mutluluğuna ortak oldu.
Vali Çiçek, şehidimizin hatırasını daima yaşatacaklarını belirterek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ise sabır ve başsağlığı diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: