Ardahan’ın Köylerini tanımak, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemek üzere başlattığı köy ziyaretleri kapsamında beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, Özel İdare Genel Sekreteri Murat Bilal Emin ve Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay ile birlikte merkez Ölçek köyüne giden Vali Hayrettin Çiçek, muhtar ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve talepleri dinledi.
Köyleri tanımak, sorunlarını ve eksikliklerini yerinde görmek üzere köy ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Vali Çiçek, devlet imkanları ile ulaştırılan hizmetlerle köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek için gayret edeceklerini söyledi.
Vali Hayrettin Çiçek, köy ziyareti kapsamında ilk ve ortaokulu da ziyaret ederek, girdiği dersliklerde öğrencilerle tanıştı ve bir süre sohbet etti. Öğrencilerle gelecek planları hakkında konuşan Vali Çiçek, öğretmen ve öğrencilerin derslerine de eşlik etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: