
Ardahan ve ilçelerine vatandaşların ortak kullanım alanlarına katkı sunan Üstündağ: "Bende Esenyurt’ta ikamet etmekteyim. İlçemizde Ardahanlı Esenyutlular olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir hâlihazırda AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olan Togay Çoban’ı önümüzdeki dönem Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz” dedi.
Bu yıl 7’ncisi düzenlenen “Uluslararası Altın At Kristal Buz Festivali’ne katılmak için eşi ile birlikte Ardahan’ın Çıldır ilçesine gelen başarılı iş insanı Sait üstündağ, AK Parti Ardahan Belediye Meclis Üyesi Ömer Yılmaz’la bölge üzerine kısa bir değerlendirme yaptı.
Esenyurt’u iyi bilen ve her kesim tarafından sevilen Togay Çoban’ın Ardahan için önemli bir değer olduğunu aktaran Üstündağ, AK Parti Esenyurt’ta Belediye seçimlerini Togay Çoban’la rahat kazanacağını ileri sürdü.
Yorumlar
Kalan Karakter: