TÜRKİYE'NİN ORTAK AKLI ARDAHAN'DA BULUŞUYOR
Yayınlanma :
07.02.2021 16:05
Güncelleme :
07.02.2021 16:43


Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan aynı zamanda Türkiye Kent Konseyleri Biriliği Yürütme Kurulu Üyesi olan Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, “25-28 Şubat tarihleri arasında pandemi kurallarına uygun bir şekilde yaklaşık 20 kenttin katılımıyla yürütme kurul ve etik kurul toplantılarımızı Ardahan’da gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki günlerde programın içeriyle ilgili detay bilgiyi kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’i makamında ziyaret eden Başkan Taştan ve yürütme kurulu üyesi Nihat Deniz Yılmaz, Türkiye Kent Konseyleri Birliği'nin Ardahan'da yapılacak olan Şubat Ayı Toplantısı hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Başkan Demir, organizasyona tam destek vereceğini söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: