Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’da bulunan Türkiye Kent Konseyleri Birliği dönem başkanlığı Kocaeli kent konseyine geçmesi nedeniyle düzenlenen devir teslim törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’da katıldı.
Türkiye Kent Konseyleri Birliği 15. Dönem Başkanlığı Devir Teslim Törenine Gümüşhane Kent Konseyi Genel Sekreteri Müzeyyen Katırcıoğlu ve Engelli Meclis Başkanı Coşkun Tuncer ve Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan’da yer aldı.
Başkan Taştan konu hakkında yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı, “Kent Konseyleri Birliği önceki dönem başkanımız Halil İbrahim Yılmaz ile Yeni Dönem Başkanımız Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse arasındaki bayrak devir teslim töreninde, Yeni Türkiye Yüzyılında Erişilebilir Kentler teması ile organize edilen, bu bağlamda Engelli Meclisleri Başkanlarının da katılımıyla muhteşem bir organizasyon ve Kocaeli kültürünün bu vesile ile tüm Türkiye tanıtımının yapıldığı bu güzel toplantıda başta Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: