31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Göle'nin Köprülü Beldesi'nden Belediye Başkan adayı olan, az bir oy farkıyla seçimi kaybeden 2019 yerel seçimlerin güçlü isimlerinden Suat Özyıldırım, AK Parti’den Ardahan Köprülü Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.
Suat Özyıldırım aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli köprülü halkı 31 Mart 2024’de gerçekleşecek olan yerel seçimler için Adalet ve Kalkınma Partisi Köprülü Belde Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurumuzu Yapmış bulunmaktayız. Köprülüyü yeniden belde yapan belde olarak kalmasında büyük rol üstlenen ve karşılıksız köprülüye umut olan; Dedeşen, Durançam ve Kuzupınar Mahallesi sakinlerimizi canı yürekten selamlıyor teşekkürü bir borç biliyorum.
2019 yerel seçimlerinde söyledim bugünde söylüyorum bugün biz adaylık sürecine girebiliyorsak bu saha çalışmalarını başlatıp halkın içine iniyorsak ,önce bu mahalle gerçeğini kabullenmemiz gerekecek. Ve bu gerçekle birlikte mahallelerimize adaletli ve eşit hizmetin hizmetkârı olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi ve tereddüttü olmasın sözümüz her daim sözdür belediyenin kapısı ve ekipmanları halka sonuna kadar açıktır ve açık kalacaktır. Daha güzel bir köprülü için buluşmak dileğiyle.”
Suat Özyıldırım, kimdir?
1990 yılı Ardahan Göle Köprülü Beldesi doğumlu. İlk, orta öğrenimimi köprülü ilk öğretim okulunda ve ardından Lise eğitimimi Köprülü Çok Programlı Lisesinde tamamladıktan sonra 2009 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünü kazandı. 2011 yılında bu bölümden mezun olup Anadolu Üniversitesi İşletme bölümüyle 4 yıllık eğitimimi tamamladı. 2013 yılında iş hayatıma muhasebe meslek elemanı olarak istanbul da sivil toplum kuruluşlarının finansman ve müşavirlik danışmanlığını yapan mali müşavirlik ofisinde çalışmaya başladı ve aynı iş yerinde muhasebe müdürü olarak yaklaşık 400 yakın Sivil Toplum Kuruluşlarının Müşavirliğini ve Danışmanlığını yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası.
Yorumlar
Kalan Karakter: