14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri sonrası AK Parti Genel Merkezi tarafından Ardahan İl Başkanı olarak atanan Ersin Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Kamu Kurum ve Kuruluşları gibi Ardahan'daki Sivil Toplum Kuruluşlarından da AK Partiye ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu ile Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asım Özer ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti il binasına giderek burada Başkan Ersin Yılmaz ile görüştü.
STK Başkanları Alihanoğlu ve Özer, Ak Parti İl Başkanı olan Ersin Yılmaz'a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, görevinde başarılar dilediler. AK Parti İl Başkanı Yılmaz ise STK Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Değerli STK'larımızın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ardahan hepimizin ortak paydası, ilimiz için bütün sivil toplum kuruluşları ile istişare halinde olacağız" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: