Basın mensuplarının Ardahan’daki sorunları dile getiren haberlerine cevap vermesi gereken belediye başkanı Faruk Demir’in sessiz kalması kamuoyunda “sosyal medya Demir’i fırınlıyor”, “Başkan trol ordularıyla savunmaya geçti” eleştirilerine neden oldu.
2019 yılında göreve geldiğinde şehrin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve bu sorunları çözmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Demir’in ikinci dönemi ise tartışmalara konu oldu. 31 Mart 2024 yerel seçimler sonrası halka verdiği sözleri unutan Başkan Demir, başarısızlıklarını gizlemek için sosyal medyadaki ordusu ile kendisine yöneltilen eleştirilere karşı savunmaya geçtiği görüldü.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in sorumluluk alanındaki en asli görevlerini bile yerine getiremediğinden yakınan halk sesini yükseltirken, başkanın sosyal medya takipçileri ise halka karşı adeta savaş açtı. Haber merkezimizin kamuoyunu bilgilendirmek ve doğru haberi okuyucularıyla buluşturmak için yaptığı birçok haber sosyal medya da başkana yönelik eleştirilere neden oldu. Bu eleştirilerden ders çıkarmak yerine savunmaya geçtiği görülen Demir’in halk arasında belediyenin trol ordusu diye bilinen bazı sosyal medya takipçilerini de harekete geçirdiği ortaya çıktı.
Altyapı sorunlarının yanı sıra şehir içi yollarda meydana gelen tahribat, kaldırımların kullanılamayacak hale gelmesi, şebeke sularının her gün kesilmesinin rutin haline geldiği Ardahan’da işlerin hiç iyiye gitmediğini söyleyen vatandaşların sesine belediye başkanı Faruk Demir’in kulak verip vermeyeceği ise bilinmiyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: