Ardahan Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasına konulan sigara küllükleri sayesinde, sigara izmaritleri buralara atılacak.
Ardahan Belediyesi’nin “Temiz Bir Ardahan” uygulaması adı altında başlattığı projesi sayesinde, şehrin birçok noktasına sigara küllükleri yerleştiriliyor. Başta Kars Garajı bölgesinde ve Hamam Sokaktaki yerler olmak üzere çeşitli yerlere konulan sigara küllükleri sayesinde, yerlere sigara izmariti atılmasının önüne geçilmesi planlanıyor. Ayrıca söndürülmeden çöp sepetlerine atılan sigara izmaritlerinin de küllüklere atılması sağlanarak olası yangınlara karşı önlem alınmış olacak. Ardahan Belediyesi tarafından sigara küllükleri, kısa sürede şehrin geneline yaygınlaştırılacak.
Ardahan’da daha temiz bir çevre ve yaşanır bir kent yaratmak için birbirinden farklı projelere imza atan Başkan Demir, “Sokak ve caddelerde yerlere atılan sigara izmaritleri kötü bir görüntü oluşturuyor. Bunun önüne geçmek için şehrin muhtelif yerlerine kendi kadememizde yapmış olduğumuz sigara küllüklerini yerleştirdik. Vatandaşlarımızdan sigara izmaritlerini yerlere değil küllüklere atmalarını rica ediyoruz. Ardahanlı hemşerilerimizin bu konuda da duyarlı davranacağına eminim” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: