Sezonun ilk gravyer peynirleri tezgahlardaki yerini aldı
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sezonun ilk gravyer peynirleri tezgahlardaki yerini aldı.
Yayınlanma :
14.12.2023 13:25
Güncelleme :
14.12.2023 13:25
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sezonun ilk gravyer peynirleri tezgahlardaki yerini aldı.
Türkiye'de peynir üretiminde önemli yere sahip olan Kars'ta gravyer yaklaşık 4 aylık bir süreçte hazırlanıyor.
Sarıkamış'ta hizmet veren peynir satıcısı Furkan Turut, sezonun ilk gravyer peynirini kestiğini dile getirdi.
Kilosu 400 liradan satışa sunulan sezonun ilk gravyer peyniri sipariş üzerine Türkiye'nin her noktasına ulaştırılıyor.
İHA
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: