2022-2023 ara döneminde takımın düştüğü zorlu süreçte Başkanlığı üstelenerek Serhat Ardahanspor’a maddi ve manevi katkı sunan ve taraftarın gönlünde büyük taht kuran iş insanı Hilmi Topçu, Amerika’da ki yoğun işleri nedeni ile yurt dışında bulunacağını belirterek Başkanlık görevinden ayrıldığını açıkladı.
Başkan Topçu yaptığı açıklamada şunları söyledi;
Başkan Topçu’dan teşekkür mesajı
“Serhat Ardahan Spor’a destek sağlayan Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Faruk Demir ve sponsorluk desteği sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. İkinci yarıda başkanlık görevini üstelendiğimiz Serhat Ardahanspor’da takımı ligde tutmak için bir mücadele ortaya koyduk ve bu amacımıza ulaştık. Taraftarlarımıza futbolcu ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Yeni bir Başkan adayının Serhat Ardahanspor’u başarıya ulaştıracağını düşünüyorum.
Serhat Ardahanspor için herkes elini taşın altına koymalı
Ayrıca Ardahan Belediye Başkanı Sayın Faruk Demir’in vermiş olduğu arsa sözünü yerine getirmesini ve bu arsa üzerinde bir tesis yapılması gerekiyor. Bu tesisin yapılması konusunda herkes elini taşın altına koyması gerekiyor.
Görev süresinde takımı tarafsız yönettik
Serhat Ardahanspor ilimiz için çok büyük bir tanıtım markasıdır. Bilelim ki Bölgesel amatör ligde yapılan müsabakalarda deplasman takımları ve taraftarları şehrimize gelerek ekonomik olarak da büyük bir katkı sağlamaktadır. Bundan dolayı bu marka ve değerimize sahip çıkalım. Serhat Ardahanspor’un Başkanlık ve yönetim kurulunda bulanan tüm arkadaşlara maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kısa süreli görev sürecimizde doğru, şeffaf ve siyasete bulaşmadan, yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte takımımızı tarafsız yönettik.”
Yorumlar
Kalan Karakter: