Ardahan Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Akçam ile dernek üyesi Yener Göydemir, Kafkas Arısı Üretim, Eğitim ve Gen Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Kafkas Arısı Üretim, Eğitim ve Gen Merkezi Müdürü Sinan Aydın’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Ardahan’ın dünyaca ünlü Kafkas arısının korunması, üretimi ve geliştirilmesi konusunda yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.Bölgedeki arıcılık faaliyetleri, devam eden projeler ve Kafkas arısının geleceği üzerine samimi bir sohbetin yaşandığı görüşmede, iş birliği imkanları da ele alındı.
Müdür Sinan Aydın, nazik ziyaretleri dolayısıyla Yücel Akçam ve Yener Göydemir’e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Bu anlamlı ziyaret, ilimizin hem arıcılık hem de dayanışma ruhu açısından çok kıymetli oldu.”
Yorumlar
Kalan Karakter: