Türkiye Ziraat Kupası için Ardahan’a gelecek olan Sarıkamış Spor’la 29 Ağustos 2018 tarihinde saat 15.30’da oynanacak maça hazırlanan Serhat Ardahan Spor kampa girdi.
Hafta sonu ise Ardahan Belediyesi tarafından 1-2 Eylül tarihlerinde ilk kez Ardahan Kalesi’nde düzenlenecek olan Bal ve Kültür Festival için hazırlıklar son aşamaya geldi.
SERHAT ARDAHAN SPOR ARDAHAN MESELESİDİR
Ardahan’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Serhat Ardahanspor, 29 Ağustos’ta kendi sahasında konuk edeceği Sarıkamışspor ile oynayacağı Türkiye Kupası Maçına sıkı hazırlanıyor. Takım, Türkiye Kupası’nda dört büyükleri Ardahan’a getirmeyi hedefliyor.
Sarıkamışspor’u mağlup ederek, taraftarına sevinç yaşatmayı hedefleyen takım, maddi imkansızlıklara rağmen antrenman ve hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
Önceki gün hazırlık maçında kendi sahasında konuk ettiği Erzurum ekibi Oltuspor’u 2-0 mağlup eden Serhat Ardahanspor, Sarıkamışspor’u da yenerek Türkiye Kupası karşılaşmalarına 3 puanla başlamayı istiyor.
Kulüp Başkanı Fakir Yılmaz, yeniden kurduğu yönetimle birlikte takımın oynayacağı tüm karşılaşmalarda galip gelmesi için tüm Ardahanlıların bu işe gönül vermesi gerektiğini söyledi.
Kentin dört bir yanına Serhat Ardahanspor’u tanıtan afiş ve pankartlar asarak kulübü ayakta tutmaya çalışan Yılmaz, Serhat Ardahanspor’un bir Ardahan meselesi olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: “29 Ağustos Çarşamba Günü Saat: 13.30'da Ardahan'da Sarıkamış Spor ile ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacağız. Serhat Ardahanspor meselesi, Ardahan meselesidir. Şehrin takımının Sarıkamışspor ‘la oynayacağı maça başta sporseverler olmak üzere tüm Ardahanlıları davet ediyorum. Bu karşılaşma bizim olduğu kadar Ardahan için çok önemlidir. Bu maçın önemini tüm Ardahanlılar anlamalı, algılamalı ve Çarşamba günü sahaya gelerek takımlarına sahip çıkmalıdır diye düşünüyorum. Biz gerek ARDAFED olarak, gerekse gönüllü 19 kişilik Serhat Ardahan Spor Yöneticileri olarak lige katılamayacak halde yerde bırakılan takıma sahip çıktık. Bizimle birlikte bugüne kadar başta Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy olmak üzere, iş adamlarımız, gönüllü dostlarımız, sporseverler, Ardahanlı esnaflar irili, ufaklı katkıları ile takımın yeniden oluşmasına ve sahaya çıkmasına vesile oldu. Bundan sonraki iş bu takıma maddi desteklerinin yanı sıra manevi desteklerini sunacak olan taraftarların, esnafların, iş adamlarının, bürokratların, siyasilerin yani kısacası tüm Ardahanlılarındır. Bu kentin takımı olan Serhat Ardahanspor’un son üç sezondur verdiği mücadele bu kente birçok spor tesisi kazandırırken, küçük bir destek verilmesi halinde 3. Ligin kapısını açacağını ortaya koymuştur. Bu nedenle bu açık çağrı ile bir kez bu kentin sahipleri olan siz Ardahanlılara sesleniyor ve diyoruz ki; Yeter ki inanın ve küçükte olsa sunacağınız maddi bir destekle bu kenti futbolda bir üst TIK’a yani 3. Lige hep birlikte taşıyabiliriz. Bunun için, Ardahanlıların olan Serhat Ardahanspor’a küçük bir maddi destekle sahip çıkma zamanı ve başta Türkiye Kupasında olmak üzere BAL liginde önünü açmak için destek olma zamanıdır. Bunun için buradan bir kez daha sesleniyoruz, gönlünüzden kopan maddi bir bağış yapmanızı rica ediyor, 29 Ağustos'ta Sarıkamış Spor ile yapacağımız Türkiye Kupası Maçı için sizleri ailenizle birlikte Ardahan' a davet ediyoruz. Küçükte olsa bir maddi katkınız için Kulübün Hesap Nosu: Ziraat Ardahan Şubesi:TR: 5800010001496441361815001
HAYDİ FESATLIĞI BIRAKALIM DA BU İŞİ BIRLIKTE BAŞARALIM..
Sayın Ardahanlı
Serhat Ardahan Spor olarak 29 Ağustos’ta Türkiye Kupası maçımız var. Öncelikle Çarşamba günü buradaysanız saat: 15.30’da Ardahan’da yapılacak olan Serhat Ardahan Spor-Sarıkamış Spor karşılaşmasını izlemeye davet ediyorum.
Sayın Ardahanlı bizim bu maça çıkmamız için futbolcularımızın eksik kalan lisanlarını tamamlamak için yarın Türkiye Futbol Federasyonuna Lisans ücreti yatırmamız gerek ve paramız eksik. Bu konuda sizin kulübe gönlünüzden kopan bir desteği bugün ya da en geç yarın sunmanız halinde bizi çok mutlu edeceğiniz gibi kentimizin bir belediye başkanı olarak sosyal sorumluluğunuzu bir kez daha yaparak 3. Lig özlemi çeken kentimize her zamanki gibi bir katkı sunmuş olacaksınız. Acil maddi katkıya ihtiyaç duyan kulübümüze yapacağınız katkı için şimdiden teşekkür eder, en kısa sürede bir araya gelme umuduyla saygılar sunuyorum.
Küçükte olsa bir maddi katkınız için;
Kulübün Hesap Nosu:
Ziraat Ardahan Şubesi: TR: 5800010001496441361815001
Gazeteci/Fakir Yılmaz ARDAFED/Serhat Ardahan Spor Kulüp Başkanı
BAŞKAN KÖKSOY’DAN DAVET
Ardahan Belediyesi tarafından 1-2 Eylül tarihlerinde ilk kez Ardahan Kalesi’nde düzenlenecek olan Bal ve Kültür Festival için hazırlıklar son aşamaya geldi.
Bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilecek olan festival öncesi, Ardahan Kalesi’nde gerekli çalışmaları yapan Ardahan Belediyesi, büyük güne hazırlanıyor. Önceki yıllarda Çamlıçatak ormanlarında düzenlenen festivali ilk kez Ardahan Kalesi’nde düzenlemek için girişimde bulunan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, festivali halka yaklaştırmak, Ardahan Kalesi başta olmak üzere kentin tarihi değerlerini, kültürünü, patentli çiçek balını, kaşar peynirini ve yerel yaşam tarzını tanıtmayı amaçladıklarını kaydetti. Köksoy, Ardahan Kalesi’nde onca etkinlik düzenlediklerini fakat ilk kez bir festival gerçekleştireceklerini belirterek, tüm Ardahanlıları 1-2 Eylül tarihlerinde Ardahan Kalesi’ne davet etti.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: