Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ardahan Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Biber, bir taraftan akademik kadroyu kurmak için çalışırken, diğer taraftan tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.
AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ve Ardahan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çetin Demirci, Ardahan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aytaç Aktaş ve Serhat Kalkınma Ajansı Ardahan İl Koordinatörü Nurullah Karaca, Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Anıl Aksel ve Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Rıfat Vural, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, ARÜ Genel Sekreteri Ercan Gültürk ve ARÜ Daire Başkanları tarafından karşılanan AK Parti Milletvekilleri ve Posof Belediye Başkanı, ARÜ’nün yeni döneminin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, Rektör Prof. Dr. Biber’e başarılar dilediler.
Öte yandan Rektör Biber'in Ardahan Üniversitesi'nde ki akademik kadro üzerinde önemli değişiklikler yapacağı, bazı daire başkanları ve sekreterleri de değiştireceği konuşuluyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: