06 Eylül Salı günü sitemizde gündeme getirilen Ardahan Üniversitesine Başörtülü öğrencilerin alınıp alınmayacağı yönünde haberimize Üniversitenin en yekili ağzından açıklama yaptı.
Sitemizde dile getirilen haber üzerine açıklama yapan Ardahan Üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Ardahan Üniversitesinde başörtülü öğrencilerimiz hiç bir sıkıntı yaşamayacağını söyledi.
Başörtülü öğrencilerin geçmişte olduğu gibi bu yıl her hangi bir sıkıntı yaşamayacağını açıklayan Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, "her öğrenci inancının gereksimlerini yerine getirebilir, hiç kimse inandığı dinin gereksimlerini yerine getirirken her hangi bir yasakla karşılanmayacaktır. Ardahan Üniversitesi bu konuda üzerine düşen hassasiyeti her zaman yerine getirmiştir" dedi.