Ardahan'ın Posof ilçesinde yıllardır özlemi çekilen doğal gaz çalışmalarında sona gelindi. İlk gazın açılış töreni Posof otogarında yapıldı.
Yüzlerce kişinin katıldığı törende büyük sevinç vardı. Belediye Başkanı Cahit Ulgar, 10 yılda Posof için yaptığı hizmetleri anlattı ve bu hizmetlerin daha da ilerleyeceğini belirtti. Programa Ardahan AK Parti Milletvekili Kaan Koç ile beraber AK Parti il ve ilçe başkanıyla beraber parti yöneticileri de katıldı. Milletvekili Kaan Koç yıllardır açılışı beklenen Posof Ulgar dağı tünelinin de bu yıl açılacağı müjdesini verdi.
Milletvekili Kaan Koç yaptığı açıklamada; “10 ay önce başladığımız Posof doğalgazının meşalesini yaktık. Hanak, Çıldır, Damal ilçelerimizin çalışmalarınıda başlatıyoruz. Yapacağım, getireceğim diye şov, algı yok. Yaptık hayırlı olsun. Ardahan biliyor yaparsa AK Parti yapar. Cennet Posof’umuza hayırlı olsun” dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra Posof'a bağlanan doğal gazın açılışı gaz meşale de yakılarak gösterildi. Törene AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan eski Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Posof Kaymakamı Emrah Akduman, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: