Yeniden yapılanmaya gidecek olan kulüp, Olağan Genel Kurul Başkanlık seçimi gerçekleştirerek, Ardahanlı işadamı Özel Kutlu Ünal ile yola devam dedi. Ardahan Merkezde bulunan Kuzey Yıldızı Butik Otelde yapılan Olağan Genel Kurulu’na katılımın yoğun oluşu görülürken heyecanın yüksek olduğu gözlendi.
Kulüp üyelerinin büyük ilgi gösterdiği Olağan Genel Kurula tek aday olan Özel Kutlu Ünal ile gidildi. Tek aday olan kulüp üyelerinin oy birliği ile tekrar başkan seçilen Özer Kutlu Ünal gerçekleşen seçimin ardından bir teşekkür konuşması yaptı.
HEDEFİMİZ 3. LİGE ÇIKMAK
Başkan Ünal, konuşmasında tekrardan aday olup üyelerden yeterli çoğunluğu alarak başkan seçtikleri için teşekkür ederek, “ Serhat Ardahan Spor’a bu güne kadar emeği geçen herkese tebriklerimi buradan bir defa daha söylemek isterim. Bundan sonra ki hedefimiz kesinlikle 3. Lig olacaktır. Bundan emin olun.” ifadelerini kullandı.
SERHAT ARDAHAN SPOR’DA YENİDEN ÜNAL HEYECANI
Başkan Ünal, bu yıl alt yapıya önem vereceklerini belirterek, “ Futbolcuların tamamının dışarıdan getirmekle bu işin bir yere gitmeyeceği kanısındayız. Bu sebeple bu yıl alt yapı çalışmasını başlatacağız. Başarıya tek başıma ulaşmam mümkün değildir, sizlerin destekleriyle birlikte maddi ve manevi destekleriniz ile Ardahan’ı spor alanında zirveye taşıyacaktır. Bugün ben o heyecanı burada görüyorum, Serhat Ardahan Spor’u şampiyon yaparak 3. Lige çıkaracağız. Hepimize saygılarımı sunuyorum” dedi.
TEK ADAY İLE GİDİLEN SERHAT ARDAHAN SPOR YÖNETİM KURULU LİSTESİ İSE ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU.
BAŞKAN ÖZER KUTLU ÜNAL
YÖN.KUR. NECATİ ERGEN
YÖN.KUR. EBU BEKİR YAVUZ
YÖN.KUR. HÜSEYİN AVNİ TUĞRUL
YÖN.KUR. KENAN YILDIZ
YÖN.KUR. ÖZKAN KARAÇAM
YÖN. KUR. KADİR AYDEMİR
YEDEK YÖN.KUR.
KIVANÇ GÜLPINAR, METİN YILMAZ, GÖKHAN VARLI, YAVUZ MORKOÇ, KÜRŞAT PEHLİVAN. ERDAL SURAL
DENETLEME KURULU
OĞUZHAN BULUT, ALAATTİN EROĞLU, CEM ÇETİN, CUMHUR YUNUSOĞLU, DOĞAN AYTAÇ CİCİ, BAHADIR YILDIRM