Bir ayağı Ardahan’da diğer ayağı Trabzon’da olan Ünal’ın Bordo Mavili ekibin maçlarını kaçırmamaya büyük özen gösteriyor.
Serhat Ardahan Spor’un başarısı için maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Ünal, önümüzdeki yıl için hazırlık çalışmalarını da sürdürüyor!
Trabzon’a her gittiğinde yoğun ilgi ile karşılanan Ünal, en son Fenerbahçe ve Trabzonspor maçı için özel uçağıyla şehre iniş yaptı.
Burada Teknik ekiple durum değerlendirmesi yapan Ünal’ın gelecek dönemlerde Trabzonspor kulübü yöneticisi olması bekleniyor!
Trabzon’da yayınlanan Karadeniz’de Sonnokta gazetesinde Ardahanlı hemşerimiz Özer Kutlu Ünal’la ilgili haber şöyle:
ÜNAL TRABZON’DA
Trabzonlu olmayan öyle Trabzonspor sevdalısı insanlar var ki hepsi ile guru duymamak mümkün değil. İşte onlardan biri de Ardahanlı iş adamı Özer Kutlu Ünal. Ardahan Spor’un da başkanlığını yapan Ünal, iş dünyasının da önemli isimlerinden biri. Ankara ve Antalya'da otelleri de olan Ünal özellikle adını enerji dünyasında da öne çıkardı. HES projelerindeki başarısı ile büyük takdir toplayan iş adamı, Kotanlı barajlarının da sahibi konumunda. Fanatik Trabzonspor hayranı da olan Özer Kutlu Ünal, A.Aker'de yarın oynanacak olan Fenerbahçe maçını da izlemek için özel uçağıyla Trabzon’a geldi. Bu akşam Trabzon'daki dostları ile yemekte bir araya gelecek olan Ünal'ın gelecek dönemlerde Trabzonspor’a yönetici olarak da hizmet etme aşkı olduğu söyleniyor. Böylesine Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı iş adamları ile guru duymamak mümkün değil. Kendisine Trabzon'a hoş geldin derken, başarılarının devamını da diliyoruz.