Konu hakkında edinilen bilgilere göre, Göle Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan merkez depoda bulunan kereste Mamül damga'nın kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındığı öğrenilirken, İşletme personelinin bir haftadır ortadan kaybolan damgayı bulmak için geniş çaplı bir araştırma yaptığı bildirildi.
Ortada bir anda kaybolan ve yaklaşık bir haftadır bulunmayan Mamul damga, ağaç kaçakçılarının eline düşmesi halinde Göle ormanlarının talan edileceği iddia ediliyor.
Çalınan Mamul Damga ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Göle Orman İşletme Müdürü Vekili Sedat Ersöz yaşananları doğruladı. Ersöz, çalınan Mamul Damga ile ilgili inceleme ve soruşturma başlattıklarını, en kısa zaman içerisinde mamul damganın bulunması için seferber olduklarını söyledi.