Kaptanpaşa Mahallesi’nde, yaklaşan Ramazan ayı öncesi anlamlı bir seferberlik başladı. Mahalle Muhtarı Musa Çağdaş Yıldız, dar gelirli ailelerin sofralarına bereket katmak için hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurmaya hazırlanıyor.
Sosyal medya hesabı üzerinden mahalle sakinlerine ve hayırseverlere seslenen Muhtar Yıldız, Ramazan ayının ruhuna uygun bir dayanışma çağrısında bulundu. Önümüzdeki hafta perşembe günü başlayacak olan on bir ayın sultanı için hazırlıkların startını veren Yıldız, "Mübarek Ramazan-ı Şerif’e kavuşmamıza sayılı günler kaldı. Bu bereketli aya girerken ihtiyaç sahibi ailelerimizi unutmamak, onların sahur ve iftar sofralarına katkı sunmak hepimizin insani ve vicdani sorumluluğudur" ifadelerini kullandı.
Muhtar Yıldız, özellikle ekonomik olarak zorluk yaşayan ailelere el uzatmanın tam vakti olduğunu vurguladı. Kaptanpaşa Mahallesi’nde dayanışma kültürünü canlandırmayı hedefleyen çağrı, kısa sürede büyük takdir topladı. Yıldız, destek vermek isteyen vatandaşların doğrudan kendisiyle iletişime geçebileceğini belirtti.
Muhtar Yıldız mesajının devamında ise şunları aktardı; "Bu mübarek günlerde paylaşmanın ve kardeşliğin en güzel örneğini birlikte gösterelim. Ekonomik durumu zayıf olan ailelerimize destek olmak, bir sofraya umut olmak isteyen hayırseverlerimizin bana ulaşmasını rica ediyorum. Şimdiden yapacağınız yardımlar için teşekkür ediyor; Ramazan’ın sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Mahallesindeki ihtiyaç sahiplerini yakından tanıyan Muhtar Yıldız, yardımların doğru adrese, en hızlı şekilde ulaşması için Ramazan ayı boyunca yapılacak yardımların ailelere ulaşmasında köprü olacağını da sözlerine ekledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: