Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Başkanı Turgay Mert ve eski AK Partili Başkanlar, Ardahan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi sekreterliğine atanan Güven Karakoyun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Genel Seçimlerinde AK Partiden 2. Sıra adayı olan Güven Karakoyun, seçimlerden kısa bir süre sonra Ardahan Üniversitesi İlahiyat Fakültesine kamu görevlisi olarak atanmıştı. Seçimlerde Cumhur İttifakı içeresinde yer alan partilerden MHP’nin Ardahan İl Başkanı Turgay Mert’de ARÜ’ye giderek, İlahiyat Fakültesi yeni sekreteri Güven Karakoyun’a hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
Ardahan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi sekreteri Güven Karakoyun, ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Ardahan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Turgay Mert ve Başkan yardımcısı Sebahattin Demir, Kıymetli Hocalarım Mukadder Arif Yüksel ve Faruk Hocamız, geçmiş dönem Ak parti ilçe başkanlarımızdan Taviddin Coşkun ve Ak parti il başkan Yardımcısı Engin Sütcü’nün ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Memnuniyetimi ifade eder kendilerine ayrı ayrı şükranlarımı sunarım.”
Yorumlar
Kalan Karakter: