MERYEM AKPINAR’A HANGİ PARTİ TEKLİF GÖTÜRDÜ?
Mayıs ayının 14’nde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi AK Parti, CHP, DEVA, HDP, İYİ Parti, Yeniden Refah ve Gelecek Partisi, Ardahan’da seçimi kiminle kazanırız yarışına girdi.
Yayınlanma :
02.02.2023 00:45
Güncelleme :
02.02.2023 00:45


Gazetemizin edindiği bilgilere göre, Ardahan’ın başarılı bürokratları arasında yer alan, Aras Edaş Ardahan İl Koordinatörü’nün tecrübeli idarecisi Meryem Akpınar’a birçok partiden teklif gittiği ileri sürülürken, Akpınar’ın nasıl bir yol izleyeceği ve nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. Ardahan Merkez, Göle, Hanak, Damal, Posof ve Çıldır’ın yanı sıra, 1 Belde, 227 köy, ve 39 mahalleye hizmet götüren Aras Edaş Ardahan İl Koordinatörü Meryem Akpınar, mevcut aday adayları arasında en yüksek potansiyele sahip isim olarak biliniyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 3
Kalan Karakter: