Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Liverpool ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Anfield Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Liverpool, 1-0 kazandı.
MAC ALLISTER'DAN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ
Liverpool'a galibiyeti getiren golü 61. dakikada Arjantinli yıldız orta saha oyuncusu Alexis Mac Allister kaydetti.
COURTOUIS MAÇA DAMGA VURDU
Real Madrid'de Belçikalı kaleci Thibaut Courtois, zorlu müsabakada 10 kurtarış gerçekleştirdi. Yıldız kaleci, takımını tarihi yenilgiden uzak tuttu.
JUDE BELLINGHAM REKOR KIRDI
Real Madrid'in yıldızı Jude Bellingham, Şampiyonlar Ligi'nde 50 maça çıkan en genç (22 yıl, 128 gün) oyuncu oldu.
ARDA GÜLER 81 DAKİKA OYNADI
Milli oyuncu Arda Güler maça ilk 11'de başlarken, 81. dakikada yerini eski Liverpoollu Trent Alexander-Arnold'a bıraktı.
PUAN DURUMU
Bu sonuçla birlikte Real Madrid, Devler Ligi'nde ilk yenilgisini aldı ve 9 puanda kaldı. Liverpool ise 9 puana yükseldi.
Yorumlar
Kalan Karakter: